Essay on Unit 1 and 2 Quizlets

Submitted By Angiegigibaybgrl
Words: 2652
Pages: 11

Question 1 | | | The characteristic of life defined as an increase in mass is termed what?Answer | | | | | Correct Answer: | 3. growth | | | | |
Question 2 | | | A population consists of all the species living in a certain area. Answer | | | | | Correct Answer: | False | | | | |
Question 3 | | | Which plane cuts the body into superior and inferior sections? Answer | | | | | Correct Answer: | 2. axial or transverse | | | | |
Question 4 | | A controlled experiment should have all the features listed below except: Answer | | | | | Correct Answer: | 1. several testable predictions | | | | |
Question 5 | | | A group of similar organisms of the same species is called what? Answer | | | | | Correct Answer: | 2. population | | | | |
Question 6 | | | The characteristic of life defined as movement of a cell or organism is called what? Answer | | | | | Correct Answer: | 1. motility | | | | |
Question 7 | A fact is a piece of information that can be verified such as whether the bread tastes good. | | | | | Correct Answer: | False | | | | |
Question 8 | | | All species living in a certain area is called what? Answer | | | | | Correct Answer: | 2. community | | | | |
Question 9 | | | The inguinal area is the name for what body region? Answer | | | | | Correct Answer: | 2. groin | | | | |
Question 10 | | | Science is limited by what science can actually know about nature and also by what science ought to do. Answer | | | | | Correct Answer: | True | | | | |
Question 1 | | | The wrist is distal to the elbow. | | | | | Correct Answer: | True | | | | |
Question 2 | | | A scientific approach to explaining some aspect of the natural world includes all of the following except: | | | | | Correct Answer: | 3. faith-based views | | | | |
Question 3 | | | A group of similar organisms of the same species is called what? | | | | | Correct Answer: | 1. population | | | | |
Question 4 | | Which one of the following acts as a control center during the regulation of lactation? | | | | | Correct Answer: | 3. hypothalamus | | | | |
Question 5 | | A population consists of all the species living in a certain area. | | | | Correct Answer: | False | | | | |
Question 6 | | | Together with the ureters, urinary bladder and urethra, which one of the following organs makes up the urinary system? | | | | | Correct Answer: | 4. kidney | | | | |
Question 7 | | | Atoms are similar to subatomic particles. | | | | | Correct Answer: | False | | | | |
Question 8 | | | Choose the following sequence which best fits the operation of a feedback mechanism. Answer | | | | | Correct Answer: | 4. stimulus, receptor, control center, effector, response | | | | |
Question 9 | | | Types of cells having similar functions are called what? | | | | | Correct Answer: | 7. tissue | | | | |
Question 10 | | | "If the experimental results do not support your hypothesis, then you should redesign your hypothesis and start the process again." | | | | | Correct Answer: | True | | | | |

* Question 1
1 out of 1 points | | | The biosphere is defined as any place on earth which supports life. Answer | | | | | Selected Answer: | True | Correct Answer: | True | | | | | * Question 2
1 out of 1 points | | | A scientific approach to explaining some aspect of the natural world includes all of the following except: Answer | | | | | Selected Answer: | 1. faith-based views | Correct Answer: | 1. faith-based views | | | | | * Question 3
1 out of 1 points | | | Science is limited by…